Tel: +36 1 322 0032


Tavaszköszöntő Velencében NON-STOP utazás!

2020. Március 6-8 -ig

Rengeteg utazni vágyó ember kívánságlistáján szerepel Velence, ami őszintén szólva nem is csoda, hiszen semmi máshoz nem fogható a hangulat, ami ebben régmúltat idéző mediterrán városban uralkodik. Nincs is nagyszerűbb annál, mint amikor lehetőségünk nyílik arra, hogy eltöltsünk pár napot egy ilyen varázslatos helyen - és nem hagyjuk ki a lehetőséget!

Olaszország népszerű turistacélpont, rengeteg látnivalót kínál minden korosztály számára. Velencét, Olaszország egyik leghíresebb városát az év bármely szakában érdemes meglátogatni, ám talán akkor a legjobb, amikor itthon még a hűvös, télies napokkal küzdünk, de a Lagúnák Városában már felébredt a tavasz. Emellett ne felejtsük, milyen egyedi a város: a középkori jellegű sikátorok, melyek a házak között hömpölygő csatornákat szegélyezik; az ikonokus látnivalók, melyeket egy könnyed séta közben is megtekinthetünk: a Dózse-palota, a Szent Márk-székesegyház, a Sóhajok Hídja, a Rialto-hídat, a Campanile, vagy a Szent Márk tér… még hosszan sorolhatnánk.

A nevezetességeken kívül Velence egész sor csodálatos programlehetőséget kínál: gondolázás a lagúnákban, az olasz gasztronómia élvezete, séta a tengerparton… ezután a rendkívül hideg és hosszú tél után Önre is ráfér a feltöltődés! A Travelorigo március közepén, a karneváli időszakon után is szervez utazásokat Velencébe, hogy azok is kiélvezhessék a Adria Királynőjének természet és a történelem adta kincseit, akik szeretnék elkerülni a tömeget és inkább városra koncentrálnának.


1. nap - Péntek: 
Az esti órákban találkozunk a foglalás során megjelölt helyszínen és időpontban, ahonnan a TravelOrigo autóbuszaival indulunk el Olaszország irányába. Éjszaka fogunk utazni kisebb pihenőket tartunk majd, hogy szusszanhassunk az utazás során. 

2. nap - Szombat:
Nem sokkal napfelkelte után érjük majd el a Punta Sabbioninak nevezett kikötőt, ahonnan behajózunk Velencébe. Idegenvezetőink bevezetik utasainkat a lagúna-világába és mesélnek titkairól a nagyjából félórás hajóút alatt, érdekes információkat osztanak meg és a városhoz kapcsolódó legendákat is elmesélnek.

Szombat reggel:
Miután leszálltunk a TravelOrigo külön hajóiról, utasaink eldönthetik, hogy egyénileg kívánják felfedezni a várost, vagy inkább csatlakoznak az idegenvezetőnk által tartott INGYENES informatív és interaktív városnéző sétához. Ezalatt meglátogatjuk Velence fő nevezetességeit: a Dózse Palotát, a Szent Márk teret és a Sóhajok hídját. Felmegyünk a város legmagasabbnak tartott pontjára a Ponte di Rialto-ra, majd végigsétálunk a Via Mercerie-n, Velence híres bevásárló utcáján is, és látogatást tehetünk a Hal - és zöldségpiacon is ami a város egyik fő központja.

Szombat délelőtt:
Részvételi lehetőség a Travelorigo valamelyik szervezett fakultatív programján, vagy szabadprogram Velencében.

Fakultatív programjaink:
- Szigettúra, melyen Murano és Burano szigetére látogatunk el. Burano szigetén a világhírű csipkeművészet történetébe avatnak be minket, majd Murano szigetén az üvegfúvás és üvegkészítés mesterségét ismerhetjük meg tüzetesen egy helyi üvegműhely bemutatója által.
- Mindenkinek ajánljuk a gondolázást Velencében, mert egyrészt ez olyan élmény, melyben csak itt lehet része, másrészt pedig élete végéig emlékezni fog rá!

Szombat délután:
A délután során mindenki egyénileg fedezheti fel Velencét, megnézheti az addig még nem érintett helyszíneket, bepótolhatja a szuvenír vásárlást, vagy gasztromómiai szenvedélyeinek hódolhat.

Szombat este:
Az esti órákban visszahajózunk Punta Sabbionihoz, és elindulunk autóbuszainkkal Magyarországra. Éjszakai utunk során újfent pihenőket tartunk majd, és filmnézésre is lehetőség lesz. 

3. nap - Vasárnap:
A hajnali órákban megérkezünk a péntek esti kiindulási pontra.


Utazás:
Felsőkategóriás autóbusszal

Az ár tartalmazza:
- Utazás felsőkategóriás autóbusszal
- Magyar nyelvű asszisztencia
- Csoportkísérő idegenvezető
- Ismeretterjesztő, interaktív városnézés

Az ár nem tartalmazza:
- Velencei városi illeték: 10 €/fő
- Hajójegy retúr: 35 €/fő (a helyszínen fizetendő)
- Utasbiztositás: 990 Ft/fő
- Foglalási és kezelési díj: 1000 Ft/fő
- A fakultatív programok árait

Fakultatív programok:
- Velencei szigettúra Burano és Murano megtekintésével, üveggyár látogatással: 20 €/fő
- Gondolázás Velencében (4-6 fős elhelyezéssel): 25 €/fő
- Velencei vacsora egy hangulatos olasz étteremben: 20 €/fő


A hajójegyet, az idegenforgalmi adót, a fakultativ programok árait az idegenvezető szedi össze euróban a buszon.
A programváltozás jogát a TravelOrigo Utazási Iroda fenntartja!


Velencei Karnevál 2020. Március 6.  |  8900 Ft-tól
Betelt