Tel: +36 1 322 0032Felszállási lehetőségek

Budapest - Hősök tere 21:40
Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, Mc Donald's 22:10
Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút 22:50
Siófok - TESCO parkoló 23:20
Balatonlelle
- MOL Marché benzinkút (M7 autópálya 137 km) 23:55
Nagykanizsa - Régi 7-es főút MOL benzinkút (Garay u. 15.) 00:50

Tatabánya - Tata - LUKOIL Benzinkút 21:20 - Felár: 1000 ft/fő
Győr - TESCO parkoló (Királyszék út 33.) 22:00 - Felár: 1000 ft/fő
Csorna - Buszpályaudvar (Eötvös tér 1.) 22:40 - Felár: 1000 ft/fő 
Szombathely - Buszpályaudvar (Ady tér 2.) 00:00 - Felár: 1000 ft/fő

Debrecen - TESCO Extra Parkoló (Kishegyesi út 1-11.) 16:55 - Felár: 3000 ft/fő
Miskolc - Centrum Bevásárlóközpont parkolója 18:50 - Felár: 3000 ft/fő
Eger - MOL benzinkút (Mátyás király út) 19:50 - Felár: 3000 ft/fő
Gyöngyös - TESCO parkoló 20:50 - Felár: 3000 ft/fő
Hatvan - TESCO parkoló (Bibó István út 1.) 21:10 - Felár: 3000 ft/fő

Szeged - Tesco Extra parkolója (Rókusi krt. 42-46) 19:00 - Felár: 2000 ft/fő
Kecskemét - AUCHAN parkoló (Dunaföldvári út 2.) 20:20 - Felár: 2000 ft/fő
Inárcs - M5 autópálya, Inárcsi pihenőhely (Vénusz Panzió) 21:20 - Felár: 2000 ft/fő


3 nap 2 éjszakás szállásos programunkra indulási időpontjaink:
Budapest
- Hősök tere 05:40
Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds 06:10
Székesfehérvár - Székesfehérvár M7 Shell benzinkút 06:50
Siófok - TESCO parkoló 07:20
Balatonlelle
- MOL Marché benzinkút (M7 autópálya 137 km) 07:55
Nagykanizsa - Régi 7-es főút MOL benzinkút (Garay u. 15.) 08:50

Hogyan fogalhatom le a kiválasztott programot?

A jelentkezésnél egyszerűen csak kattintson a Foglalás menüpontra és értelemszerűen töltse ki a megjelenő űrlapot. Kérjük, hogy adja meg a lehető legtöbb információt, hogy pontos foglalást készíthessünk. Ügyintézőink felveszik Önnel a kapcsolatot a regisztrációtól számított egy-két munkanapon belül.
FONTOS: a foglalásokat a visszaigazolástól számított legfeljebb 3 munkanapig tudjuk tartani, ezalatt kérjük, hogy rendezze a befizetést. Átutalás esetén ügyeljen arra, hogy akár 1-2 napig is eltarthat, mire megérkezik a pénz, ezért javasoljuk, hogy már a visszaigazolás napján indítsa el az átutalást.
Természetesen irodáinkban mindig szívesen fogadjuk utasainkat! Irodáink elérhetőségét és nyitva tartási idejét a Kapcsolat menüpontra kattintva érheti el.
Jelentkezéskor, kérjük, adják meg a nevüket, telefonszámukat, e-mail címüket és utastársaik nevét is.

Hogyan tudom befizetni a részvételi díjat?

Utasaink számára 3 különböző fizetési módot is kínálunk, melyet a foglalás folyamán tudnak kiválasztani.

1. Online bankkártyás fizetés
2. Személyes fizetés irodáinkban
3. Bankszámlánkra történő utalás vagy befizetés

1. Az online bankkártyás fizetés feltételei, folyamata:

A TravelOrigo kiemelt partnere az OTP Bank, aki felülvizsgálta utazási irodánkat, melyet megbízhatónak és oldalunkat biztonságosnak találta, ezért 5 csillagos minősítést kapott. így azon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a legnagyobb magyar bank biztosítja számunkra kártyás fizetési lehetőségünket.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat weboldalunkon. A kiválasztott utak megrendelése után Önt az OTP Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Utasainknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

2. Személyesen irodáinkban:

Amennyiben a foglalás folyamán ezt a fizetési módot választja, úgy be kell fáradnia utazási irodánk egyikébe, ahol az utazás végösszegét ki tudja egyenlíteni és átveheti az utazás részvételi jegyét is.

3. Utalás vagy befizetés bankszámlára:

Amennyiben a foglalás folyamán ezt a fizetési módot választja, nincs más dolga, mint az e-mailben megkapott foglálás visszaigazolása alapján bankszámlaszámunkra átutalnia az utazás pontos végösszegét (a bankszámlaszámunkat a visszaigazoló e-mailben is megtalálja), továbbá ezen foglaláson talál egy megrendelési azonosítot, amit kérjük tüntessen fel számunkra a "közlemény" rovatban. A beérkezés után megküldjük a részvételi jegyüket, és várjuk Önöket nagy szeretettel.

Befizetés bankszámlánkra: Amennyiben úgy dönt, hogy banki befizetéssel akarja utazását kifizetni nincs más dolga, csak befáradni egy Raiffaisen Bank kirendeltségre és ott a visszaigazó e-mailben található számlaszámra befizetni utazása végösszegét. Itt is kérjük tüntettesse fel az ügyintézővel a foglalás azonosítóját, melyet a számlán megtalál, pl: (F12345).

Amennyiben bármilyen kérdése merülne, fel kérjük keressen minket elérhetőségeink egyikén! ELÉRHETŐSÉGEINK

 

Mikor fizessük a hajót és a belépőket?

A belépő és hajójegyeket idegenvezetőink a buszon szedik össze induláskor.


Milyen idő várható Velencében a karnevál ideje alatt?

Bár Olaszország éghajlata mediterrán, azért január végén és februárban itt is hidegre számíthatunk - hiszen a karnevál is a telet búcsúztatja! Érdemes rétegesen öltözködni, hisz a velencei karnevál idején a rengeteg látnivaló arra készteti a kirándulót, hogy ideje nagy részét sétálással és nézelődéssel töltse.

Mikor érdemes utazni: a nyitó vagy a záró hétégén?

Mindkét hétvégén egyformán karneváli hangulat uralja a várost. Mindkettőt ajánljuk. A karnevál nyitóhétvégéjén általában kevesebben vannak, a záróhétvégén a sok program és utcai látványosság járul hozzá a magával ragadó karneváli hangulathoz.

Mennyi költőpénzt vigyünk magunkkal?

Amennyiben meleg ételt szeretnétek fogyasztani, ebéd vagy vacsora néhány sarokra a legfrekventáltabb helyektől, látnivalóktól már 8-12 euróért kapható. Ajánljuk az olasz konyha specialitásai között a tésztaételeket. A velencei pizza sokaknak csalódást okoz, hisz tésztája vékony és keményre sütött. Az étkezés után érdemes megkóstolni valamilyen kávékülönlegességet, mely általában erősebb, mint ahogyan a magyar emberek isszák.
Ha az étteremben, büfében ülve asztalnál szeretnénk enni, az általában drágább, mintha az ételt a pultnál állva, fogyasztjuk el.

Milyen autóbuszokkal utazunk?

Irodánk minden esetben felsőkategóriás nyugati típusú autóbuszokkal utaztat. Az ülések busztípustól függően általában dönthetők és szélesíthetők. A jelentkezők létszámától függően előfordulhatnak emeletes és normál buszok is.

Kiválaszthatom a buszon a helyemet?

A nagy létszámára való tekintettel az ülőhelyeket indulás előtt néhány nappal a osztjuk be, figyelembe véve az egyes nagyobb társaságok méretét, hiszen az a célunk, hogy a barátok, családtagok minden esetben egymás mellett, vagy közvetlen közelében ülhessenek.

Van a buszon WC?

Általában van WC az autóbuszokon, de kényelmi (a WC közelében ülőknek kellemetlen) és praktikum (a téli hidegben befagyhat a tartály) szempontjából nem lehet használni. 3-4 óránként tartunk pihenőket kulturált benzinkutaknál, ahol mindenkinek lehetősége van kényelmesen mosdóba menni. Érdemes aprópénzt készíteni a mosdóhasználathoz!

Mit vigyek magammal az utazásra?

Nem érdemes sok mindent hozni, mert az autóbuszok napközben külvárosi parkolókban fognak megállni, így mindent, amire szükségük van, magukkal kell vinni. A nap nagy részét szabadtéren töltjük, ezért kényelmes cipőben (lehetőleg lapossarkú és vastagabb, gumitalpú) és meleg ruhában (hosszú nadrág, pulóver, sapka, sál, meleg kabát) jöjjenek. A hölgyeknek javasoljuk, hogy vegyenek fel harisnyát a nadrág alá. Az esernyő hóesés és eső esetén is hasznos lehet.
FONTOS: a jelentkezéskor megadott mobiltelefon egész nap legyen feltöltött és bekapcsolt állapotban, hiszen idegenvezetőnk csak ezen tudja elérni Önöket. Indulás előtt győződjenek meg róla, hogy a telefonjuk külföldön is használható-e, automatikusan átáll a külföldi hálózatra vagy manuálisan kell bekapcsolni.
Felszálláskor a részvételi jegyüket kérheti az idegenvezető, ezért ne felejtsék otthon.

Milyen papírokra van szükségem a határátlépéshez?

A magyar állampolgár érvényes személyazonosító igazolvánnyal is gyakorolhatja a külföldre utazás jogát az Európai Gazdasági Térségről szóló egyezményben részes tagállam területére történő beutazáskor és a tagállamok közötti utazás során, valamint, ha azt nemzetközi szerződés lehetővé teszi.

- az útlevél és
- a személyi igazolvány (régi és új típusú egyaránt; puha fedeles, kemény fedeles és a kártya formátumú is).
- ideiglenes személyi igazolványt is fel lehet használni úti okmányként, de csak azt, amelyik kártya formájú.

Kiskorú gyermekem kísérővel vagy egyedül utazik. Milyen engedélyek szükségesek ehhez, kell-e egyáltalán ilyen engedély?

A gyermek útlevele vagy személyi igazolványa birtokában, a magyar szabályok szerint, önállóan is átlépheti a határt. Ajánlatos azonban, hogy a kiskorú vagy a vele utazó személy vigye magával a szülők - magyarul és a meglátogatni szándékozott ország, illetve a tranzitország nyelvén megfogalmazott, vagy ezekre lefordított - nyilatkozatát arról, hogy a kiskorú külföldre utazásához hozzájárulnak.

A nyilatkozat tartalmazza a kiskorú, a kísérő és a szülő(k) adatait, a kiskorú úti okmányának számát, a külföldi tartózkodás célját, helyét, a meglátogatni kívánt személy vagy intézmény adatait, elérhetőségét. A külföldi határőrizeti szervek különösen akkor vizsgálhatják a hozzájárulás meglétét, ha felmerül annak a gyanúja, hogy a gyermek jogellenes külföldre viteléről, gyermekkereskedelemről vagy a kiskorú érdekeinek másfajta veszélyeztetéséről van szó. E szabályok államonként eltérőek lehetnek, ezért javasolt az előzetes tájékozódás, amely az adott állam külképviseletén megtehető.


Múzeumok Velencében:

1. Dózse Palota
2. Correr Múzeum
3. Régészeti Múzeum
4. A Hadtörténeti Múzeum termei
5. Óratorony
6. Ca''Rezzonico
7. Mocenigo Palota
8. Carlo Goldoni Ház
9. Ca''Pesaro
10. Fortuny Múzeum
11. Üvegmúzeum
12. Merletto Muzeum
13. Museo di Storia Naturale
14. PlanetáriumDÓZSE PALOTA
San Marco 1,
30124 Venezia
Bejárat: Porta del Frumento, Piazzetta San Marco
Tel. ++39 0412715911
Fax ++39 0415285028
November 1. - Március 31. 9:00-17:00;
Április 1. - Október 31. 9:00-19:00
A jegypénztár egy órával előbb bezár;
december 25-én és január 01-én zárva tart

MUSEO CORRER
San Marco 52,
30124 Venezia
Bejárat: Piazza San Marco, Ala Napoleonica, Scalone monumentale
Tel. ++39041 2405211
Fax ++39041 5200935
November 1. - Március 31. 9:00-17:00;
Április 1. - Október 31. 9:00-19:00
A jegypénztár egy órával előbb bezár;
december 25-én és január 01-én zárva tart

TORRE DELL''OROLOGIO
Piazza S.Marco
30124 Venezia
Call center 0415209070
Olasz idegenvezetés
12 - 16 ig naponta
Olasz idegenvezetés
H-SZ: de . 9,10,11; Csüt-P, Szombat-Vasárnap: 13.00,14.00,15.00
Francia nyelvű idegenvezetés
H-SZ: 13h, 14h,15h;
CS-V: 9,10,11
12 főtől külön kérésre fogadnak csoportokat különböző időpontokban is.
Info e prenotazioni: 041 5209070

FIGYELEM!!!
A toronyba klausztrofóbiában, magas vérnyomásban szenvedők, valamint állapotos kismamák részére nem ajánlott a látogatás.
A látogatás 6 éves kortól ajánlott.

CA'' REZZONICO
Dorsoduro 3136,
30123 Venezia
Tel. e Fax ++39041 2410100
November 1. - Március 31. 10:00-17:00;
Április 1. - Október 31. 10:00-18:00
A jegypénztár egy órával előbb bezár.

PALAZZO MOCENIGO
Santa Croce 1992,
30135 Venezia
Tel. 041 721798
Fax 041 5241614
November 1. - Március 31. 10:00-16:00;
Április 1. - Október 31. 10:00-17:00
A jegypénztár fél órával előbb bezár.

CASA DI CARLO GOLDONI
San Polo 2794,
30125 Venezia
Tel. ++39041 2759325
Fax ++39041 2440081
November 1. - Március 31. 10:00-17:00;
Április 1. - Október 31. 10:00-16:00
A jegypénztár fél órával előbb bezár.

CA'' PESARO
Santa Croce 2076,
30135 Venezia
Tel. ++39 041721127
Fax ++39 0415241075
November 1. - Március 31. 10:00-18:00;
Április 1. - Október 31. 10:00-17:00
A jegypénztár egy órával előbb bezár.

MUSEO FORTUNY
San Marco 3780,
30124 Venezia
Tel. ++39041 5200995
Fax ++39041 5223088
Nyitva tartás: 10:00 -18:00 (jegypénztár: 10:00 - 17:30)

MUSEO DEL VETRO
Fondamenta Giustinian 8,
30121 Murano
Tel. e Fax ++39041 739586
November 1. - Március 31. 10:00-17:00;
Április 1. - Október 31. 10:00-18:00
A jegypénztár egy órával előbb bezár.

MUSEO DEL MERLETTO
Piazza Galuppi 187,
30012 Burano
Tel. ++39041 730034
Fax ++39041 735471
November 1. - Március 31. 10:00-16:00;
Április 1. - Október 31. 10:00-17:00
A jegypénztár fél órával előbb bezár.

MUSEO DI STORIA NATURALE
Santa Croce 1730,
30135 Venezia
Tel. ++39041 2750206
Fax ++39041 721000
A múzeum restaurálás alatt:
Nyitva tartó részei: Sala Spedizione scientifica Ligabue és Acquario:
K-P: 9:00 - 13:00 ( pénztár: 9:00 - 12:30)
Sz-Vas: 10:00 - 16:00 (pénztár 9:00 - 15:30);


Jegyek típusa, árai, foglalás, nyitva tartás és cím
Jegytípusok:

1.) Museum Pass
2.) Museum Card - Szent Márk tér Múzeumai
3.) Egyéni jegyek ( egy belépőre és egy épületre szóló jegyek )


1) Il MUSEUM PASS

Kombinált jegy, amely a Musei Civici-re - a következőkben felsorolt múzeumokra - 6 hónapig érvényes, ez alatt az idő alatt minden múzeumban egyszeri belépésre jogosít:

a.)
A Szent Márk tér Múzeumai
Dózse Palota
Museo Correr
Museo Archeologico Nazionale
Sale Monumentali della Biblioteca Nazionale Marciana

b.)
Ca''Rezzonico, Museo del Settecento Veneziano
Casa di Carlo Goldoni
Museo di Palazzo Mocenigo e Centro Studi di Storia del Tessuto e del Costume

Ca'' Pesaro,
Galleria Internazionale d''Arte Moderna + Museo d''Arte Orientale
Museo Fortuny(eventi temporanei)

Museo del Vetro - Murano
Museo del Merletto - Burano

Teljes jegy: 18,00 euro
Kedvezményes jegy: 12,00 euro


c.)
Családi Museum Pass
Egy család részére - két felnőtt és min. 1 gyermek - 1 teljes jegy megvétele után a többi jegy kedvezményes


d.)
Iskolai csoport - Museum Pass - 10 euro / fő
(minden év szeptember 01-március 01-ig érvényes)
Minden típusú oktatási intézmény tanulócsoportjai részére, tanáraik kíséretében, hivatalos az iskola bélyegzőjével ellátott névsort mellékelni kell!

2.) I MUSEI DI PIAZZA SAN MARCO


Ez a jegy a következő múzeumok megtekintésére jogosít:

- Palazzo Ducale
- Museo Correr
- Museo Archeologico Nazionale
- Sale Monumentali della Biblioteca Nazionale Marciana


Teljes jegy: 13,00 euro
Kedvezményes jegy: euro 7,50
- EU tagállamokból érkező 6 és 14 év közötti gyermekek, gyermekcsoportok kísérői (max. 2 fő), 15-29 éves EU tagállamokból érkező diákok; E.U. tagállamokból érkező 65 év fölötti vendégek, a Kulturális Minisztérium tagjai; Carta Rolling Venice kártyával rendelkezők részére
- Családi kedvezmény: Musei di Piazza San Marco
Egy család részére - két felnőtt és lmin. 1 gyermek - 1 teljes jegy megvétele után a többi jegy kedvezményes
Diákcsoport jegy Musei di Piazza San Marco: 5 euro/ fő
(minden év szeptember 1-től március 1-ig érvényes)
Minden típusú oktatási intézmény tanulócsoportjai részére, tanáraik kíséretében, hivatalos az iskola bélyegzőjével ellátott névsort mellékelni kell!
Ingyenes
Velence lakosai, kisgyermekek részére 0-5 éves korig, mozgássérültek részére kísérővel, idegenvezetők, sofőrök, csoportvezetők (min. 21 fős csoportokkal, előzetes foglalás esetében), I.C.O.M. tagok (igazolványt fel kell mutatni)


3.) Az egyéni jegyek


CA'' REZZONICO MUSEO DEL SETTECENTO VENEZIANO
Teljes: 6,50 Euro
Kedvezményes: 4,50 Euro

GALLERIA INTERNAZIONALE D''ARTE MODERNA CA'' PESARO
Teljes: 5,50 euro
Kedvezményes: 3 euro

MUSEO DEL VETRO
Teljes: 5,50 euro
Kedvezményes: 3 euro

CARLO GOLDONI HÁZ
Teljes: 2,50 euro
Kedvezményes: 1,50 euro


Velencei Karnevál 2020 Indulási időpontok

Velencei Karnevál
Első felvonás
Non-stop
2020. Február 07 - 09.
9 900 Ft-tól
 
Karnevál 1 éj szállással
3 nap / 1 éj
Szállással
2020. Február 07 - 09.
22 900 Ft-tól
 
Velencei Karnevál
Második felvonás - Valentin nap
Non-stop
2020. Február 14 - 16.
10 900 Ft-tól
 
Karnevál 1 éj szállással
3 nap / 1 éj - Valentin nap
Szállással
2020. Február 14 - 16.
23 900 Ft-tól
 
Velencei Karnevál
4 nap / 1 éj, 2 teljes nap Velencében
Szállással
2020. Február 13 - 16.
22 900 Ft-tól
 
Karnevál 2 éj szállással
3 nap / 2 éj
Szállással
2020. Február 14 - 16.
36 900 Ft-tól
 
Velencei Karnevál
Harmadik felvonás - Záróhétvége
Non-stop
2020. Február 21 - 23.
11 900 Ft-tól
 
Karnevál 1 éj szállással
3 nap / 1 éj
Szállással
2020. Február 21 - 23.
24 900 Ft-tól
 
Velencei Karnevál
4 nap / 1 éj, 2 teljes nap Velencében
Szállással
2020. Február 20 - 23.
23 900 Ft-tól
 
Karnevál 2 éj szállással
3 nap / 2 éj
Szállással
2020. Február 21 - 23.
36 900 Ft-tól
 
Karnevál After Party
Velencei Karnevál After Party
Non-stop
2020. Február 28. - Március 01.
7 900 Ft-tól
 
Karnevál After Party 1 éj szállással
3 nap / 1 éj
Szállással
2020. Február 28. - Március 01.
21 900 Ft-tól
 
Tavaszköszöntő Velencében
Tavaszköszöntő Velencében
Non-stop
2020. Március 06 - 08.
8 900 Ft-tól
 
Tavaszköszöntő Velencében 1 éj szállással
3 nap / 1 éj
Szállással
2020. Március 06 - 08.
21 900 Ft-tól
 
Tavaszköszöntő Velencében 2 éj szállással
3 nap / 2 éj
Szállással
2020. Március 06 - 08.
31 900 Ft-tól
 
Velencei hosszú hétvége
Velencei hosszú hétvége
Non-stop
2020. Március 13 - 15.
10 900 Ft-tól
 
Velencei hosszú hétvége 1 éj szállással
3 nap / 1 éj
Szállással
2020. Március 13 - 15.
23 900 Ft-tól
 
Velencei hosszú hétvége 2 éj szállással
3 nap / 2 éj
Szállással
2020. Március 13 - 15.
36 900 Ft-tól
 
Észak-Itália Gyöngyszemei
4 nap / 3 éj
Szállással
2020. Március 12 - 15.
52 900 Ft-tól
 
Észak-Itália Gyöngyszemei
4 nap / 3 éj
Szállással
2020. Április 10 - 13.
56 900 Ft-tól