Tel: +36 1 322 0032
2016. Február 10. Szerda - 13:22:28
Velencei karnevál 2018 - idén is élménydús volt!


Velencében minden évben egy hatalmas karnevállal búcsúztatják a telet és ünneplik a tavasz eljövetelét. A többhetes ünnepség január végén - február elején szokott lenni, tehát a 2018-as évben már megrendezésre került ez az ünnep. A hangulat idén is fergeteges volt, hiszen nappal rengeteg álarcos-álruhás emberrel lehetett találkozni, este pedig beindult a hatalmas mulatság. Ennek a tükrében életében egyszer mindenkinek érdemes ellátogatnia a csodás városba legalább egy pár nap erejéig.

Ma már szerencsére nem annyira bonyolult az utazás, hiszen csupán a Velenceikarneval.net -nél kell jelentkezni annak érdekében, hogy garantált helyünk legyen 2019-ben az induló buszok egyikére. Az utazók több időpont közül is választhatnak, hiszen a velencei karnevál 2016 is több hétig tartott. Főleg hétvégente szokott rengeteg ember lenni a városban, ezért a szállásfoglalást érdemes minél hamarabb megejteni.

A kirándulás előtt érdemes alaposan felkészülni a látnivalók szempontjából, hiszen könnyen összezavarodhatnak azok, akik nem gyűjtöttek elég információt a nevezetességek terén. A velencei karnevál 2018-ra ellátogató turisták megcsodálhatták például a Sóhajok hídját, ami szinte kötelező programnak számít a városban. Nem érdemes kihagyni a Szent Márk-székesegyházat sem, valamint az Óratorony is remek látnivalónak számít.

A Frari-bazilikát is megtekinthetik az érdeklődők, hiszen ez a hatalmas nevezetesség tulajdonképpen bárkit képes lenyűgözni. A velencei karnevál 2018 résztvevői természetesen nemcsak a látnivalók miatt lehettek elámulva, hiszen a városban lévő ünnepség is kiváló hangulatban telt! Jövőre csatlakozzon Ön is, mert kár lenne kihagynia ezt a hatalmas parádét!