Tel: +36 1 322 0032
2016. Január 17. Vasárnap - 10:26:57
Milyen olaszországi látnivalók mellett döntsek?


Olaszország bárkit képes elvarázsolni, hiszen számtalan csábító tulajdonsággal rendelkezik ez a hely. A gazdag kultúrtörténelemnek hála rengeteg érdekes látnivaló található ezen a nagymúltú vidéken. A gyönyörű tájakról sem szabad megfeledkezni, de természetesen azok is megtalálhatják itt a számításukat, akik arra vágynak, hogy a tengerben megmártózhassanak. Ennek tükrében nagyon nehéz a kínálatból kiválasztani, hogy végül melyik Olaszország látnivalók mellett tegyük le a voksot.

A Velenceikarneval.net a rengeteg érték közül szeretné most Velencét kiemelni, hiszen ez a város több szempontból is különleges. A településen minden év telének a végén egy nagy karnevált tartanak, ahová előszeretettel érkeznek a turisták. 2016.-ban akár Ön is ellátogathatna erre az eseményre, hiszen kár lenne kihagyni ezt a csodálatos mulatságot! A velencei maszkok és álruhák igazán gyönyörűek és művésziek, ezért ezeknek a tárgyaknak a segítségével valószínűleg Ön is kedvet kap majd az ünnepléshez. Az utcai mulatozást könnyen össze lehet kötni az Olaszország látnivalók megtekintésével, hiszen Velence olyan, mint egy apró kis ékszerdoboz, ami rengeteg dísszel rendelkezik.

Ennek tükrében mindenképpen útba lehet ejteni a Szent Márk-székesegyházat, a Dózse-palotát, a Sóhajok hídját, a Harangtornyot, illetve az Óratornyot. Aki egy kis pihenésre vágyik a nagy forgatag után, annak biztosan jól fog esni egy kis gondolázás a lagúnákban, mert ez egy nagyon romantikus élmény! A csatornák és a szűk, kanyargós kis utcácskák megtekintése után pedig akár azonnal folytatni lehet az Olaszország látnivalók felfedezését.

Velencei Karnevál 2020 Indulási időpontok