Tel: +36 1 322 0032

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne részt venni a Velencei Karnevál 2025 utazáson, személyesen is lefoglalhatja az utat irodáinkban! Kérjük, jelezze irodánkban, hogy a weboldalon feltüntetett kedvezményes áron kívánja lefoglalni az utazást!Időpont kiválasztása
Személyes adatok
Foglalási adatok

Fakultatív programok

Két csodálatos szigetre utazunk: Burano-ra melyet csodaszép színes épületeiről és csipkegyártásáról ismerhetünk és Murano, mely az üveggyártásáról világhíres. A muranói üveggyár-látogatás és üvegfúvás egy felejthetetlen program.

A szigettúra programunk ára 25 € / fő(helyszínen fizetendő)

(Kérjük foglaláskor jelezze részvételi szándékát! A helyszínen csak a szabad helyek függvényében tudunk helyet biztositan!)

részletek

Gondolázz Velencében és élvezd a napsütötte lagúnák tükröződő fényeit, a gondolierik mély tónusú énekét és Velence sajátságos vízi világának hangulatát!
Gondolás programunk ára: 30 €/fő(helyszínen fizetendő)
részletek

Az olasz konyha különleges, a velencei olasz konyha pedig még különlegesebb! Az olasz vacsora 3 fogásból áll, az olaszok által oly közkedvelt olasz előételből, egy ízletes és finom főételből, valamint az olasz konyha meghatározóan finom desszertjéből.

A velencei vacsora ára: 25 €/fő , (helyszínen fizetendő)

(Kérjük foglaláskor jelezze részvételi szándékát. A helyszínen csak a szabad helyek függvényében tudunk helyet biztositan)

részletek

Téged is vár Szlovénia világhírű látványossága, a Postojnai-cseppkőbarlang! A barlang (Szlovén neve: Postojnska jama) az egyik legnagyobb a világon! A cseppkőbarlang eddig feltárt járatai 20 570 méter hosszúra nyúlnak, amelyet a Pivka folyó vájt ki sok sok évmillió alatt.

Postojnai cseppkőbarlang ára 31 €/fő + 3 €/fő Magyar audioguide (helyszínen fizetendő)
részletek

Csodáljuk meg együtt a Trieszt külvárosi részén találhatón pazar látványt nyújtó, sziklás tengerparton elterülő Miramare kastélyt és kastélyparkot!

Miramare kastélylátogatás belépő: 12 €/fő (helyszínen fizetendő)
részletek